Öösel tiksus Ööjooksul tuhat täis

Meenutus eelmisest ööjooksu-üritusest.

8. juunil Rakvere linnapäevade ajal toimuvale ööjooksule registreerus täna öösel tuhandes osaleja. Täna hommikuks oli Virumaa suve suursündmusele registreerunud 1003 osalejat, kellest üle kuuesaja on väljaspoolt Lääne-Virumaad. Eelmisel aastal täitus 1000 aprilli lõppedes, seega sel aastal ühe kuu võrra varem. ”Ühest küljest on 1000 osalejat pelgalt number, kuid eks see näitab, et Ööjooks on omaks võetud nii Rakveres, kodumaakoonnas kui ka Eestis tervikuna,” selgitab Virumaa suurima

Rakvere jooksuüritus ülalt vaadatuna.

tervisepordiürituse eestvedaja Marko Torm. Torm selgitab, et Ööjooks on esimeses järjekorraspigem Virumaa suve suursündmus ja alles seejärel heal tasemel jooksuüritus. Rakvere linnapäevade raames mitme tuhande rakverelase südameid võitnud Ööjooks toimub 8. juunil ja hõlmab endas nii poolmaratoni kui 10 ja 5 km
distantse. Lustida saavad jooksjad, sörkijad, kepikõndijad ja käijad. Päevasel ajal toimuvad meeleolukad lastejooksud. Kõik soodustused, sealhulgas grupisoodustus ja tasuta registreerumine Mõmmi lastejooksudele, lõppevad aprilli lõpus.
www.eestimaraton.ee
Fotod: MTÜ Rakvere Maraton erakogu