Teisipäeval jätkub Matsalu filmifestivali filmide sari Tartus

Filmi plakat

Matsalu 9. loodusfilmide festivali parimad filmid jõuavad taas Tartu  Keskkonnahariduse Keskusesse kõigile kaeda. Teisipäeval, 10. jaanuaril saab näha  filmi “Serengeti”. Saksamaal režissöör- operaatori Reinhard Radke käe all valminud film “Serengeti” pälvis festivali parima operaatoritöö auhinna kategoorias „Loodus“.  Paljufilmitud loomaparadiisist Serengetist on tehtud tohutult häid   filme, kuid veel kunagi pole seda suudetud kujutada niivõrd haaravalt   ja efektselt, kui selles filmis. Eks paljuski on tulemus saavutatud  tänu filmitehnika viimase sõna kasutamisele, samas on ka töö kaameraga  tõeliselt meisterlik. Filmis saab kaasa elada mastaapsele iga-aastasele gnuukarjade ja ka teiste 
loomade rändele vee ja toidu järel sõltuvalt looduse rütmidest.

Tartu Keskkonnahariduse Keskuse saalis saab iga kuu teisel ja   neljandal teisipäeval vaadata festivali filme. Kuni kevadeni pakume 
võimalust osa saada festivali filmidest ka neile, kes Lihulasse filme  vaatama ei jõudnud.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap