Võrus liiguvad elavad elukutseraamatud

Kolmapäeval 15. novembril liiguvad Võru Kultuurimajas Kannel ringi elavad raamatud. Toimub Võrumaa noorte karjäärivalikupäev Elläv Kiräkotus, kus erinevate elukutsete esindajad kehastuvad raamatuiks, kust saab koguda tarkusi.

 Elavate raamatutena avanevad näiteks laulja Ithaka Maria, Ugala teatri näitleja Andres Oja, luuletaja Contra, teadlane Mart Noormaa, Võru abilinnapea Kristjan Võrno ja paljude teiste elukutsete esindajad. Nii võib iga soovija end kirja panna ka näiteks politseiniku, kirikuõpetaja, noorsootöötaja juurde. Noori oodatakse uurima seda, mida tuleb teha, et saada ehitajaks või õpetajaks, raamatupidajaks, sportlaseks, kosmeetikuks jne.

 Et raamatut loetakse üldjuhul üksinda, nii saab ka iga elukutseesindajaga vestelda personaalselt ja eelnevalt registreeritud ajal.

 Sündmuse korraldavad Lasva Noortevolikogu, Võru Noortekeskus ja Rõuge Avatud Noortekeskus.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap