Täna avatakse pidulikult Järlepa haridus- ja kultuurikeskus

11. novembril 2011 kell 11.11 avatakse pidulikult Järlepa haridus- ja kultuurikeskus HAKUKE. Täna on HAKUKE-sse oodatud endised ja praegused Järlepa küla elanikud, vallarahvas, kõik, kellele Järlepa on südamelähedane. Toimub pidulik avamistseremoonia, avatud on fotonäitus, kuulata saab ettekannet „Järlepa: eilsest tänasesse“. Päeva lõpetab eeskava ja tantsuga rahvapidu.

Tugeva identiteeditundega aktiivse külakogukonnaga Järlepa külas puudusid seni kaasaja nõuetele vastav lasteaed, raamatukogu ning võimalused seltsitegevuse arendamiseks, huvi- ja spordiringide tööks, täiendõppe- ja ühisürituste korraldamiseks. Haridus- ja kultuurikeskuse rajamine Järlepasse korvas kõik loetletud puudujäägid, hoones leiavad koha 2-rühmaline lasteaed, raamatukogu, mitmefunktsiooniline saal, seltsiruumid.

Hoone on valminud Kohalike avalike teenuste arendamise programmi raames Euroopa Regionaalarengu Fondi toetusel.

Avamispäeva kava:

Kell 11.00 Järlepa haridus- ja kultuurikeskuse (HAKUKE) pidulik avatseremoonia

Kell 18 Fotonäitus ja Mihkel Keskküla ettekanne “Järlepa: eilsest tänasesse”

Kell 19 Peoõhtu tervituskõnede, eeskava ja tantsuga
Kõnelevad vallavanem Margus Jaanson,
Juuru Mihkli koguduse õpetaja Tauno Kibur Järlepa külavanem Vladimir Tolmats
Meeleolukas kavas “Kõik me oleme Järlepast”  esinevad lasteaialapsed, rahva- ja võistlustantsijad, solistid, ansambel, segakoor.
Tantsuks mängib MERIVAR
Avatud Emade kohvik, kohal Järlepa kauplus.