Võrumaa muuseumis näeb võimatut võimalikkust

Kaamelid nõelasilmas. Uskumatu, aga tõsi.
Inimvõimetel ei ole piire! Kunstniku, kirjaniku ja mõtleja, Armeenias elava Eduard Kazarjani motoks ongi teha võimatu võimalikuks!

Ainulaadsete tööriistadega valmistab ta mikroskoobi all väikese skulptuuri või joonise, paigutab selle nõelasilma, juuksekarvale või juuksekarva sisse. Taies ise on mõõdetav mikromillimeetrites, näha saab seda vaid läbi suurendusklaasi.

Näitus Kazarjani töödest on arvatud maailma 10 omapärasema kollektsiooni hulka, kõikjal maailmas on need mikrominiatuurid pälvinud suurt huvi. Nüüd on niisugune näitus vaadata ka Võrumaa Muuseumis (Katariina 11). 30 läbi vastava suurendusklaasi vaadeldavat tööd tekitavad hämmingut, imetlust ja austust meistri vastu. Võimatu on saanud võimalikuks!

Näitus on avatud 17. novembrini iga päev 10 –17. Pilet 3.- ja 1.50