Täna avab uksed PiparkoogiMaania “Võlupood”

Foto: piparkoogimaania.ee
Neljapäeval kell 18.00 avab Tallinnas Disaini-ja Arhitektuurigaleriis (Pärnu mnt 6) uksed PiparkoogiMaania “Võlupood”, millist pole olemas mitte kusagil mujal maailmas. Kõik asjad selles poes on tehtud piparkoogist ja sisaldavad suures koguses võluväge. Ükski asi pole see, millena ta esmapilgul paistab.

Võlupoe autoriteks on 125 Eesti kunstnikku, disainerit ja kujundajat, kelle loodud jõulukingitus on vaatajatele näha vaid mõne nädala. Võlupoest võib leida maagiliste omadusetega aparaate, imelikke esemeid, ajamasinat, kristallkuuli, kust tulevik välja voolab, kõikide soovide täitumise templit ja muid uskumatuid asju.

See on võimalus osa saada külluslikust ja lõhnavast loovuse- ja unistustemaailmast. PiparkoogiMaanial on 5. sünnipäev. Et keegi ei jääks piparkoogimaagiast ilma, kutsutakse kõiki osalema üle-eestilisel PiparkoogiMaania internetivõistlusel, kuhu oodatakse piparkoogitöid teemal “Võlupood”!

Osale üksi, perega, sõpradega või klassiga! Peaauhindadeks on Canoni fotoaparaadid, lisaks kuhjaga ergutuspreemiaid meie toetajatelt. Võistlus kestab 28.detsembrini.

Pilte ja põnevat infot näituste, kunsti ja võistluse kohta vaata siit, samuti Facebooki lehelt. Täpsem info tel 56618468

Vaata eelmise aasta videot:

Allikas: PiparkoogiMaania