Hiiumaal kasvavad head eeskujud

Kui mullu pälvis esimese Hea Eeskuju stipendiumi Käina gümnaasiumi abiturient Reili Rand, siis tänavu märgiti 20 tegusa noore seas ära Kärdla ühisgümnaasiumi 11.a klassi õpilase Silvia Terase tegevus. Pärnu Konverentside, Unicefi ja Eesti Päevalehe poolt ellu kutsutud Hea Eeskuju konkursile esitati üle vabariigi 45 tubli noore nimed, neist 20 tublimat sõidavad auhinnareisile Rootsi.

Hea Eeskuju konkursiga tunnustatakse igas vanuses noori, kes on oma kodukandi, piirkonna või koguni riigi jaoks korda saatnud midagi märkimisväärset. Selleks teoks võib olla koolis heategevuskampaania korraldamine, metsatuka koristamine või hoopis edukas osalemine mõne noorteorganisatsiooni töös.

Allikad: Hiiu Leht

TV3-e uudislõik eelmise aasta “Hea Eeskuju” võitjaga

Share via
Copy link
Powered by Social Snap