Noortele, kel huvi Hollandisse õppima minna

Kolmapäeval, 24. novembril kell 16-19 toimub Tallinnas Euroopa Liidu Majas Hollandi päev, kus esinevad muuhulgas Saxioni ülikooli esindaja ning Hollandi suursaadik Eestis. Susanna Hartzheim Saxoni ülikoolist on seotud mitmete Hollandi kõrgkoolidega ning kursis erinevate stipendiumide ja rahastamisvõimalusega.

Üritusel käsitlevad nii Hartzheim kui ka suursaadik Maurits R. Jochems lisaks õpingute finantseerimisele Hollandi kõrghariduse omapärasid ning annavad ülevaate erinevatest õppimisvõimalustest. Dream Foundation Eesti esindaja Virge Tamme sõnul tulevad arutlusesele ka erinevused akadeemilise ning praktilise suunitlusega ülikoolide vahel. Samuti räägitakse Hollandi tööturu ja õppimise kõrvalt töötamise puudutavatel teemadel.

Lisaks Hartzheimile ja Hollandi suursaadikule jagavad oma kogemusi ka noored, kes on Hollandis õppinud ning seal juba diplomi omandanud. Üritus on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine siin: http://tinyurl.com/study-in-Holland