VILJANDI PÄRIMUSMUUSIKA FESTIVAL OTSIB SUURSÜNDMUSELE VABATAHTLIKKE

Viljandi folgi vabatahtliku abilisena autoroolis. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Registreerumine käesoleva aasta Viljandi pärimusmuusika festivali vabatahtlikuks algab tänasest ja kestab kuni kohtade täitumiseni.

Paarisaja vabatahtliku abi vajatakse pileti-, plaadi- ja meenemüügis, platsihooldusmeeskonnas, ehitustiimis, infoletis, paki- ja pillihoius, Pärimusmuusika Aida saalide teenindamisel ning samuti on vabatahtlikud festivali lavapealikud, bändisaatjad, kullerid, IT-abilised, autojuhid, tudulate valvurid, fotograafid ja staabisekretärid.

Vabatahtlikud moodustavad kogu festivali meeskonnast poole ning appi oodatakse initsiatiivikaid, pärimusmuusikast lugu pidavaid täisealisi huvilisi. Kandideerima on oodatud kõik need, kes tunnevad, et neid kirjeldab vähemalt üks neist omadusest: seltsiv, nutikas, tugev, puhtust armastav, kauplemisandega, hea silma ja kõrvaga.

„Festival pakub imelist võimalust näha suursündmuse köögipoolt ja panna ennast proovile erinevates valdkondades, millega igapäevaselt kokku ei puutu,” ütleb Kristjan Priks, Eesti Pärimusmuusika Keskuse turundus- ja kommunikatsioonijuht. „Meeskond ühendab väga erinevates eluvaldkondades tegutsevaid inimesi, leitakse uusi sõpru ning tööalaseid kontakte. Samuti on see hea võimalus enese arendamiseks ja õppimiseks.”

XXXI Viljandi pärimusmuusika festival toimub 25.–28. juulini.

Lisainfo ja registreerimisankeet: https://www.viljandifolk.ee/festivalist/saa-osa/tule-vabatahtlikuks

KU päevatoimetaja

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga