IX OTEPÄÄ TALVEÖÖLAULUPIDU PÜHENDATAKSE EESTI ROKIKLASSIKALE

Talveöölaulupidu jaanuaris 2023. Foto: Timo Arbeiter

Maagiline talvine muusikasündmus, Otepää Talveöölaulupidu, toimub 20. jaanuaril 2024 Otepää keskväljakul. Esitamisele tulevad armastatud laulud Eesti rokiklassikast.

Tegemist on traditsioonilise laulupeoga, mis toimub keset lumist talvepealinna. IX Otepää Talveöölaulupidu on osa Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 lisaprogrammist.

Talveöölaulupeo kunstiline juht ja peadirigent, Otepää kultuurimaja kultuurikorraldaja Merle Soonberg ütles, et tegelikult on tal viimasest talveöölaulupeost veel hing härdust täis. „Talveöölaulupidu on pidu, mida ma igal aastal siiralt ootan. Mulle, kui muusikule, läheb korda fantastiline muusika ja inimesed, kelle nägudest on näha, et muusika neile midagi annab. Olen väga elevil, sest selle aasta repertuaaris on Eesti rokiklassika, mis loob talveöös kindlasti erilise meeleolu.“

kakskümmend eestikeelset ja armastatud laulu Eesti rock’i ja rock’n’roll’i varasalvest

20. jaanuaril Otepää keskväljakul toimuval IX Otepää Talveöölaulupeol on kavas kakskümmend eestikeelset ja armastatud laulu Eesti rock’i ja rock’n’roll’i varasalvest, alustades Optimistidega ning lõpetades Gunnar Graps Grupiga. Esitusele tulevad teiste hulgas ka laulud „Naer“, „Viis viimast“, „Õunalaul“, „Aita mööda saata öö“, jne.

Lisaks tuhatkonnale koorilauljale ja laval olevale live-bändile astuvad solistidena üles tuntud Eesti artistid.

Otepää Talveöölaulupidu on publiku poolt väga hästi vastu võetud talvine ühislaulmine. Laulupoest on aastate jooksul kujunenud üks Otepää talviseid tähtsündmusi, kuhu kogunevad lauljad kogu Eestist. Otepää Talveöölaulupidu on kõigile tasuta.

KU päevatoimetaja