JÄRVA KILB ALUSTAS UUT HOOAEGA, MILLE JÄRJENUMBRIT ENAM EI TEATA

Illustreerivalt Järva Kilb 2021/2022 hooajal. Foto: Mati Palmet / Kesk-Eesti Tre Raadio

Eile, 11. oktoobril alustas mälumängusari Järva Kilb oma uut hooaega Aravete Kultuurimajas. See peaks olema juba 14. hooaeg, kuigi päris kindlalt ei teatagi. Veider küll, aga sellele küsimusele kilvarid vastust ei teadnud.

Osales tosin võistkonda, kellest jumalatosin olid juba vanad tuttavad, kuid kaasa lõi ka üks uus võistkond Reineverest. Kilvarid soovivad neile selget pead ja hoogu lõpuni kaasa lüüa. Mängu viis läbi ja küsimused valmistas ette Ants Käärma. Küsimused olid väga head ja võimaldasid laiemat arutelu. Tekkis ka esimene intriig, kui ühe küsimuse punktid tühistati, mis muutis mängu lõppseisu. Tänatakse kena ettevalmistuse ja auhindade eest Põhja-Järva Kultuurikeskust ja oodatakse ikka uusi osalejaid. Veel ei ole hilja sarjaga liituda. Mälumäng on väga meeleolukas ja alati positiivseid elamusi loov ajaviide.

Järgmine mäng toimub 15. novembril Paides. Kõik on oodatud. Mängu ülevaadet kuuleb Kesk-Eesti TRE raadios kolmapäeval, 12. oktoobril kell 15.00. Sarja korraldab MTÜ Sääsküla Huviklubi.

KU päevatoimetaja

1. vooru tulemused

1. Pub Krahv Dracula (Alar Särgava, Aksor Koit, Urmas Tarvis, Harri Aarde) – 57;

2. Huviklubi (Jaanus Tammiste, Margus Vaas, Arlet Palmiste, Viktor Tõnisson) – 45;

3.-4. Tre+ – 44; 3.-4. Oisu – 44 ; 5. Karedad – 42; 6. Päästekas – 39;

7. Müko – 38; 8. Jäneda 37; 9. Tennoküün – 35; 10. Roosna-Alliku – 31;

11. Järva-Jaani – 29 ; 12. Reinevere – 27

Igas mängus on ka viiest küsimusest koosnev plokk Järvamaa kohta. Nende küsimuste kohta peetakse eraldi arvestust ja hooaja lõpuks selgub parim Järvamaa tundja.

Järva Teema tulemused:

1. Dracula – 9 , 2. TRE+ – 7 , 3.-5. Karedad – 6 ; 3.-5. MüKo – 6; 3.-5. Päästekas – 6; 6.- 11. Oisu – 4; 6.- 11. Huviklubi – 4; 6.- 11. Jäneda – 4; 6.- 11. Järva-Jaani – 4; 6.- 11. TennoKüün – 4; 6.- 11. Reinevere – 4; 12. Roosna-Alliku – 2

Samal teemal:

JÄRVA KILB ALUSTAB UUT HOOAEGA