EEVA JA VILLU TALSI KONTSERTKOHTUMINE PÄRIMUSMUUSIKA AIDAS

Eeva ja Villu Talsi. Foto erakogust

Viljandi Pärimusmuusika Aidas tuleb Eeva ja Villu Talsi elu ning loomingut tutvustav kontsertkohtumine.

Neljapäeval, 8. septembril kell 13 võetakse lisaks kontserdile fookusesse muusikute senist loomingut ja elu puudutavad teemad. Vestlust juhib Enn Siimer.

Eesti Pärimusmuusika Keskuse korraldatavatel päevastel kontsertkohtumistel on võimalus kohtuda mõne tuntud inimesega, kes mingil moel pärimusmuusikaga seotud. Eeva ja Villu Talsit tunneb enamus eestlasi ansamblist Curly Strings, kuid duona on nad koos mänginud juba ammu enne bändi loomist. Talside kontsertkohtumise jaoks loodud kavast leiab nende endi omaloomingulisi laule, pärimuslikke pillilugusid ning magusamaid palu Curly Stringsi repertuaarist, mis saavad paari koostööna publiku ees uue tekstuuri.

KU päevatoimetaja