PÄRNU LENNUJAAMA ARENDAJA PÄLVIS REGIONAALMAASIKA

Auhinnasaajaid tunnustati Eesti klaasikunstniku Maret Sarapu tehtud klaasist maasikaga. Foto: Stenbocki maja

Tänavusel üleriigilisel regionaalmaasika konkursil pälvis piirkondliku arengut toetava tegevuse eest auhinna Estonia Spa Hotels juhataja Andrus Aljas, keda tunnustati Pärnu lennujaama lennukaardile viimise eest.

„Andruse initsiatiiv ja ühtse meeskonnana tegutsemine viisid selleni, et nüüd on meil võimalik Pärnust Helsingisse ja Stockholmi lennata. Pärnu linn on pingutanud selle nimel, et investeering uude lennujaama ära tasuks,“ ütles Pärnu linnapea Romek Kosenkranius.

Kokku pälvisid regionaalauhinna viis nominenti. Aljase kõrval tunnustati edukat väiketootjat ja kohaliku toodangu tutvustajat Järvamaal Kalamatsi Meiereid, suurfestivali Peipsi Toidu Tänav 175 km korraldajat Peipsi Toidu võrgustikku, taastootmise edendajat Võrumaal Marico Holdingut ja Porikuu festivali korraldajat Lääne-Harju Koostöökogu.

Konkursile esitati 18 taotlust. Auhinnasaajaid tunnustati Eesti klaasikunstniku Maret Sarapu tehtud klaasist maasikaga, mis anti üle eilsel pidulikul vastuvõtul Stenbocki majas peaminister Kaja Kallase ja rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse poolt.

KU päevatoimetaja

Samal teemal:

HELSINGIST SAABUNUD REISILENNUK AVAS PÄRNUS RAHVUSVAHELISE LENNULIIKLUSE