VÕSU LIIVASKULPTUURID TULEVAD SUUREMAD KUI KUNAGI VAREM

Illustreeriv pilt liivaskulptuuri voolimisest Gran Canaria saare rannikul.
Foto: Urmas Saard / Külauudised

Võsu rannas, vetelpääste hoone kõrvale loodavate skulptuuride teemaks on valitud „Unistus”. Liivaskulptuuride meisterdamise teemapäev leiab aset 10. juulil kell 11 kuni 16.

Võsu rannas toimuval traditsioonilisel perepäeval „Võsu liivaskulptuurid” hinnatakse pereväärtusi ja aktiivset puhkust. Korraldaja Maire Muruvee sõnul oodatakse võistlema sõpruskondi ja peresid ning suisa kolme põlvkonnaga korraga. „Üritusega juhitakse tähelepanu, et tuleks võtta aeg maha ja veeta aega koos oma lähedastega ning tekitada pere väiksematele vahvaid lapsepõlve mälestusi.”

Koos sündmuse toetajatega antakse võimalusi tekitada neid mälestusi veelgi enam, sest auhinnakoti saab iga osalenud võistkond, mis sisaldab endas mitmesuguseid sissepääsu pääsmeid erinevatesse muuseumitesse ja seiklusparkidesse ning palju muudki.

Võistlusel osalemiseks palutakse eelnevalt registreerida võistkond, soovituslikult 5-6 liikmelised FB/võsu Liivaskulptuurid või telefonil +372 5347 3058. Ainult eelregistreeritud võistkondadele saab tagada valmis lükatud liivakuhila!

Kaasa palutakse võtta oma töövahend: näiteks labidas, kellu, kastekann, ämber jne.

Päeva juhib Jüri Muttika ja muusikaga loob hea tuju Jon Mikiver.

KU päevatoimetaja