JALGRATTAMUUSEUMIS KEERUTATAKSE KAHE- JA KOLMEKÜMNENDATE AASTATE HELIPLAATE

Valdo Praost, MTÜ Eesti Jalgrattamuuseum asutajaliige.
Foto: Urmas Saard / Külauudised

Järvamaal Väätsal 1893. aastal valminud vana vallamaja ajaloolises hoones asuvas jalgrattamuuseumis mängitakse Muuseumiöös sajandivanuseid heliplaate.

MTÜ Eesti Jalgrattamuuseumi asutajaliige Valdo Praost lubab laupäeval, 21. mail asetleidval Muuseumiööl “Öös on unistusi” mängitada 1920. aastate vändaga grammofonil tervelt seitse tundi järjest igivanu heliplaate, mille vanus ulatub möödunud sajandi kahekümnendatesse ja kolmekümnendatesse aastatesse.Tema plaadikogu suurus on muljetavaldav, aga sellest kõigest kuulevad need, kes kohale lähevad.Oleme avatud alates kella 18.00 kuni öösel kella 01.00. Sissepääs Muuseumiööl erakorraliselt üks euro. Muuseumiööl toimib ka muuseumikohvik,” ütleb väga mõnusalt ja ütlemata valjuhäälse kõlaga jutustav Praost.

KU päevatoimetaja