MOLEKULAARBIOLOOGIA MAGISTER TUNNUSTAB KURESSAARE HAIGLAT

Kaari Saarma. Foto: Martin Ahven

Intensiivselt pandeemia teaduslikke tagamaid uurinud molekulaarbioloogi haridusega Kaari Saarma avaldab oma Facebooki postituses lugupidamist Kuressaare haiglale. Saarma teada olevat tegu esimese haiglaga, kes soovitab inimestele olulisi vitamiine ja tsinki talvele ja viirusperioodile vastu minekuks – et vältida hingamisteede haiguste rasket kulgu nii ennetavalt kui ka haigestumise ajal.

Saarma sõnul on Kuressaare haigla tabanud tundlikult ära piiri, mida nad saavad soovitada ja mida mitte. „On ilmselge nii uuringute kui sadade tuhandete arstide reaalse kogemuse põhjal, et need samad vahendid aitavad ka koroonaviiruste puhul – mitte ära hoida nakatumist, vaid hoida ära rasket haigestumist nii ennetavalt kui ka haigestumise ajal,” ütleb Saarma ja jätkab uuringute nimekirja ning kokkuvõtte leidmisega lisatud lehtedelt. Tulemused on muljetavaldavad.

Samal kodulehel on kogutud uuringud 30 erineva ravivahendi ja 225 potensiaalse ravivahendi kohta. Näiteks D-vitamiiniga on Covid-19 puhul tehtud juba 140 uuringut.

Kui meie riigis tõeliselt muretsetakse haiglate ja meedikute ülekoormuse pärast, oleks hiljemalt septembris jagatud nii vaktsineerimata kui vaktsineeritud riskigruppi kuuluvatele inimestele tasuta minimaalselt järgmist komplekti:

Vitamiin D ja C, tsink, kvertsetiin. Lisaks nakatumise ennetamiseks meie oma Eesti toodet Bioblock – see kaitseks vanemaid inimesi kohtudes teiste inimestega sõltumata sellest, kas nad on vaktsineeritud või mitte.

Miks seda pole tehtud? Miks mitte keegi AK uudistes isegi ei soovita kasutada D-vitamiini või Bioblock-i? Miks selle asemel ähvardatakse vaktsineerimata inimesi haiglaravita jätmisega – see on traumeerinud just vanemaid inimesi.

See on tervisekriis kõige karmimas kuues, aga põhjustatud pole see mitte niivõrd viiruse, vaid varajase ravi eiramise ja valede “lahenduste” poolt.

Saarma hinnangul on Covid-19 varajaseks raviks ja ennetuseks kümneid toimivaid ja laialdaselt kasutatud ravijuhiseid, mida Eestis ametlikul tasandil eitatakse ja naeruvääristatakse.

KU päevatoimetaja

Samal teemal:

TSINK, C- ja D-VITAMIIN NING IMMUUNSUS

2 thoughts on “MOLEKULAARBIOLOOGIA MAGISTER TUNNUSTAB KURESSAARE HAIGLAT”

  1. Kiidusõnad Kuressaare haiglale ja ka
    Kaari Saarmale.julguse eest ,millest arstidel napib.Aitäh, kallid inimesed!

  2. Tänan suure südamega sind kogu info eest ja ehk keekigi võtab mõistuse pähe ja alustab tööd selle nimel mis on tervisele tähtis!
    Olen 1980a.valmistunud med õeks ja pole haigestunud kordagi ega minu lapsed ka pole haigestunud kooli ajal kui mina nende eest vastutasin.
    Kogu vastus on minu keha vitaminiseerimises igapäevases elus.
    Väga tähtis on ka mašaas mida teen pidevalt kehale !
    Meditsiin valetab inimesele ega hooli inimese keha fuktsioonidest.
    Kui laps haigestus iga 3 kuu tagant taas siis panin kliinilises meditsiinile STOPI!
    HAKKASIN UUESTI KASUTAMA LOODUSEST TULEVAID AINEID!
    Peale seda jäin ise ja ka lapsed terveks!
    Keeldusin antibiootikumidest ja võtsin loodusega taas ühendust.

Kommenteerimine on suletud.