MIKS EELISTADA KASIINOS ONLINE MAKSEVAHENDEID?

Sisuturunudus

Online maksemeetod

Online kasiinos on levinud nii klassikalised kui ka online maksevahendid. Makseid saab teha e-rahakoti, panga makselingi või krediitkaardi teel. Järgnevalt vaatame, millised on erinevad online maksevahendid ning miks tasub neid eelistada klassikalistele maksevahenditele.

Online maksevahendid – mis need on?

Online maksevahendid on finantseenuseid pakkuvad ettevõtted, mis on keskendunud maksete vahendamisele internetis.

Online maksevahendeid saab kasutada nii online kasiinodes kui ka erinevates e-poodides. Ühed tuntumad ja levinumad maksevahendid on Skrill ja NetEller. Mõlema juhul on tegemist justkui pankadega, kust on võimalik tellida ka füüsiline pangakaart, mida kasutada sularahaautomaadis.

Online maksevahendeid kasutades oled heas nimistus panga silmis

Juhul kui soovid pangast kodulaenu, siis võtavad pangad arvesse senist maksekäitumist. Sinna alla kuulub ka hasartmänguharjumus, mis väljendub selles, kas ja kui palju oled teinud nii online kui ka tava kasiinos tehinguid.

Näiteks kui kasutad kasiino teenuseid regulaarselt ja oled teinud kuus mitu panust, siis pank võtab seda kui ohumärki ning liigitab su riskigrupi alla. Kuigi mängimine ei pruugi olla seotud hasardiga, on siiski see piisav indikaator, et oled regulaarne kasiinokülastaja. Seetõttu ongi ideaalne alternatiiv just online maksemeetodid.

Online makseviisid kui kõige kiiremad maksemeetodid

Online maksevahendite eeliseks on kiirus ja turvalisus. Mõlema vahendaja puhul toimuvad sisse- ja väljamaksed kiirelt. Kui kasiino on makse kinnitanud, saab mängija koheselt raha kätte. Võrdluseks saab tuua pangad, mis võivad sissetulevaid makseid töödelda mitu tööpäeva.

Püsikliendi punktid

Kui kasutad online maksemeetodeid, siis teenid iga ülekande pealt preemiapunkte, mida saab hiljem vahetada pärisraha või mõne muu pakutava teenuse vastu. Täpsete tingimustega saad tutvuda vastava e-maksevahendaja kodulehel.

Millist online maksemeetodit eelistada?

Üldjuhul on kõigi puhul tegemist kiirete ja turvaliste maksemeetoditega. Eelkõige sõltub valik just sellest, millises kasiinos soovid seda kasutada, sest kõiki online maksemeetodeid kõigis kasiinodes ei leidu. Tutvustame järgnevalt kõige levinumaid online maksemeetodeid.

Trustly

Tegemist on Rootsi maksevahendusteenusega, mis vahendab makseid panga ja kasiino vahel.

Trustly võimaldab maksta internetipanga konto vahendusel. Suurimaks eeliseks on see, et ei ole vaja luua eraldi kontot ning maksed on kiired ning turvalised. Trustly poolt on loodud ka Pay N Play süsteem, mis tähendab seda, et kasiinos mängimiseks ei pea kontot looma – just osad kasiinod sellist teenust pakuvad.

Skrill

Skrill on Suurbritannia makseteenuste vahendaja, mis on saadaval pea kõigis Eesti online kasiinodes. Skrilli eeliseks on kiirus ja turvalisus. Negatiivse poole pealt peaks ära mainima küll selle, et minimaalsed sissemaksed Skrilli kaudu võivad mõnes Eesti kasiinos olla märgatavalt suuremad kui kasutades näiteks Trustly keskkonda. Samuti ei pruugi mõnes kasiinos Skrilli makse tegemisel tervitusboonuse saamine võimalik olla.

NetEller

NetEller on sarnaselt Skrillile e-maksete teenus. Teenuse haldajaks on tuntud ettevõte Paysafe, millel on tegevusluva Suurbritannias. Teenus on sarnane Skrillile – seda on võimalik kasutada internetis maksete tegemiseks kui ka tellida pangakaart, mis võimaldab pangaautomaadist raha välja võtta. Sisse- ja väljamaksed toimuvad kiirelt ning teenus on turvaline. Miinuseks võib ehk pidada veidi kallimaid lisatasusid.

Much Better

Much Better on samuti maailmas palju populaarust kogunud maksevahend, mis Eesti online kasiinodesse jõudis alles hiljuti. Seda makseviisi on hetkel võimalik eestlastel kasutada vaid mõnes kasiinos.

EcoPayz

Ecopayz (varasemalt EcoCard) on samuti nii mõneski Eesti online kasiinos kasutatav e-rahakott. EcoPayz konto loomiseks ei ole vaja kasutada oma pangakontot.