JÕGEVA VALLA BUSSIOOTEPAVILJONIDELE OMAVALITSUSE SÜMBOOLIKA

Osaühing Minu meister juhatuse liige Terje Mitt Mäealuse bussipeatusele Jõgeva valla sümboolikat paigaldamas. Foto: Margus Mitt

Jõgeva vallas saavad lähiajal värske väljanägemise 50 bussiootepaviljoni, mille käigus paigaldatakse ka piirkonna sümboolika.

Jõgeva vallavalitsuse turismiarenduse spetsialisti Reelika Kivimurru sõnul sai esimesena uue väljanägemise Jõgeva-Mustvee maanteel Vooremaa kõrgeimale voorele – Laiuse mäele – viiva tee läheduses asuv Mäealuse bussipeatus. „Kõik paviljonide katkised klaasid on välja vahetatud ja eemaldatakse 2017. aasta haldusreformi eelse Jõgeva valla sümboolika,” märkis Kivimurru.

Mäealuse bussipeatus Laiuse mäe läheduses. Foto: Margus Mitt

Tänavu saavad uue ilme läbipaistvast materjalist paviljonid, mida hakkavad kaunistama Jõgeva valla vapp ning sümboolikast tuttavad lumehelbed. Kujunduse on teinud ja töid teostab osaühing Minu Meister. „Töö pakub kindlasti rahuldust ja on uueks väljakutseks. Teostamise graafik sõltub bussiootepaviljonide senisest tehnilisest seisundist ja väga palju ka ilmastikuoludest,” ütles firma juhatuse liige Terje Mitt.

Osaühing Minu meister juhatuse liige Terje Mitt Mäealuse bussipeatusele Jõgeva valla sümboolikat paigaldamas. Foto: Margus Mitt

Jõgeva valda on ehitatud ka üks uus bussiootepaviljon, mis asub Jõgeva aleviku A ja O kaupluse juures.

Jaan Lukas