PLEESIK, PEPUPLEED, SABASÕBA VÕI MIDAGI MUUD?

Pleesik, pepupleed, sabasõba või midagi muud?

Kauni disainkudumid on loonud uudse toote, millele otsitakse nime. Kõigil on võimalus pakkuda nimi seelik-pleedile, mis töötati välja külmal ajal kõige universaalsemaks ja populaarsemaks osutunud toodete – pika villase teiste riiete peal kantava seeliku ja pleedi – ühendamiseks.

Sooja ja stiili armastavad kliendid on üles leidnud Kauni kaubamärgi mõnusad soojad pleedid ja pikad villased seelikud. Seekordne külmalaine pani aga disainer Kauni Sillatit mõtlema, kuidas saaks ühendada mõnusa sooja pika lukuga seeliku, mille saab külmaga panna ka teiste riiete peale ja mis võiks olla igal autoomanikul tagaistmel, ja pleedi, mis tavapäraselt just selle koha on hõivanud. Palju mugavam on, kui tavapärase pleedi saaks ihu ümber sättida nii, et see alla ei vajuks ja kenasti keha ümber püsiks.

Kuna tavapäraselt on koha autosse leidnud pleed, mida aga seelikuna kanda on ebamugav, sündis disainer Kauni Sillatil idee need kaks toodet omavahel siduda.

Seelik-pleedi külgedel on pikk lukk, mille abil saab pleedi autost välja astudes mugavalt pikaks seelikuks sättida muretsemata, kas ja kuidas see puusadel püsib. Oluline on ka see, et seelik ei kao pikemat maad jalutades ümbert ning näeb soliidne, stiilne ja kaunis välja. Kui aga on soov pleed õlgadele võtta või lihtsalt peale tõmmata, siis saab luku kogu külje ulatuses avada ja kasutada riideeset pleedina.

Pleed-seelik

Uuel tootel aga puudub seni nimi. Seetõttu kutsutakse kõiki seelik-pleedile nime andma.

Kaunikudumite seelik-pleedi nimevõistlus läks lahti esmaspäeval, 25. jaanuaril ja kestab kuni 23. veebruarini 2021. Vabariigi aastapäeval kuulutatakse välja nimevõistluse võitja. Auhinnaks on seesama mõnus ja soe seelik-pleed. Kusjuures värvi ja mustrit saab võidumees juba ise valida Kauni disainkudumite kollektsioonidest Vägi, Loodusmaagia, Minu Eesti ja Mu Meri. Värvivalikus on mitmeid-kümneid eri toone, mida sätitakse kolme värvirühma soojade, külmade ja neutraalsete värvide kooslusena.

Vaata https://kaunikudumid.ee/seelik-pleed või saada oma nimeettepanek meilile ks@kaunikudumid.ee.

KU päevatoimetaja

Share via
Copy link
Powered by Social Snap