BIOCC OÜ KINGITUS TARTU KIIRABILE

BioCC OÜ SA suur kinkepakend on Tartu Kiirabile üle antud. Foto: Kerly Saarna

28.detsembril saatis Tartu teadusettevõte BioCC OÜ suure kingipaki SA Tartu Kiirabile. Kingitusega sooviti avaldada tänu eelkõige inimestele, kes vaatamata nakkusohule ja haigusteperioodile tõttavad abivajajatele alati appi.

„Me hindame teadusettevõttena kõrgelt kiirabitöötajate ja ka kõigi teiste eesliini töötajate tööd,“ ütles BioCC OÜ turundusjuht Justin Hein.

„Soovime avaldada tänu neile inimestele, kes võitlevad meie kõigi eest ja kelle abile võime alati kindlad olla.“

Maailma raputava viiruse tõttu kohtumisel kinki igale töötajale üle ei antud, vaid saadeti SA Tartu Kiirabile eraldi. Annetaja tegi Tartu Kiirabile videopöördumise, mis saadeti isiklikult igale töötajale ja oli kokkuvõttes isegi personaalsem kui kohtumisel üleandmine, sest kõik 530 kiirabi töötajat poleks kinki saanud vastu võtma tulla.

Suur kingipakk sisaldas 530 Eestis avastatud ja uuritud piimhappebakterite ning C- ja D-vitamiiniga rikastatud toidulisandit IMMUMAR® immuunsüsteemi toetamiseks, et viirustega võidelda, lisaks 100 jõulutervitusega kalendrit ja 100 pastapliiatsit.

Toidulisandite, funktsionaalsete toitude ja juuretiste arendaja ja tootja BioCC OÜ alustas oma tegevust 15 aastat tagasi, ettevõtte peamiseks tegevusalaks on teadus- ja arendustegevus biotehnoloogia vallas. BioCC teadlaste poolt avastatud ja probiootikumideks arendatud piimahappebaktereid (auhinnatud L. plantarum TENSIA®, INDUCIA®, MMC1 jne) kasutatakse toodetele lisandväärtuse andmiseks ning Nordwise® toidulisandites.

KU päevatoimetaja