HOOLDEKODUDE TÖÖTAJAD JA KÜLASTAJAD PEAVAD HAKKAMA KANDMA KAITSEMASKE

Kaitsemask. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Valitsuse otsusel kohustatakse hooldekodude töötajaid ja külastajaid kandma kaitsemaske alates esmaspäevast, 14. septembrist.

„Oleme Eestis praegu epidemioloogilises olukorras, kus koroonaviirus levib eelkõige nooremate inimeste hulgas ja väga raskeid tagajärgi sellel viimasel ajal õnneks pole olnud. Samas peame me tegema endast kõik, et kaitsta COVID-19 eest meie kõige haavatavamat elanikkonda – vanureid, kelle elukeskkonna ja turvalisuse eest hoolitsevad teised inimesed,“ ütles peaminister Jüri Ratas.

Lisaks otsustasid valitsuse liikmed, et hakkavad COVID-19 nakkuse levikuga seotud küsimusi arutama kahel korral nädalas. Lisaks neljapäevastele kabinetinõupidamistele kogunevad valitsuse liikmed alates 22. septembrist ka teisipäeva hommikuti.

KU päevatoimetaja