EUROOPA PARLAMENDI LIIKMED PAIDE ARVAMUSFESTIVALIL

Jaak Madison, Euroopa Parlamendi liige. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Laupäeval, 15. augustil kell 10 toimub Arvamusfestivalil arutelu “Euroopa Liidu taaskäivitamine“, millel osalevad Eestist valitud Euroopa Parlamendi liikmed Riho Terras, Marina Kaljurand, Sven Mikser, Andrus Ansip, Urmas Paet ja Jaak Madison.

Juulis leppisid Euroopa Liidu liidrid kokku 750 miljardi euro suuruses ühislaenus ning enam kui triljoni euroses ELi pikaajalises eelarves. Kas sellest piisab, et koroonašokist toibuva Euroopa majandus taas järjele aidata? Kuidas tuleks seda raha jagada ning kuidas tagasi maksta? Kas taastumispaketi võrrandisse võiksid kuuluda ka uued Euroopa maksud, mille Eesti valitsus on välistanud, ent mida Euroopa Parlament kindlalt pooldab?

Paide Vallimäel arutlevad neil teemadel Euroopa Parlamendi liikmed. Juttu juhib ERRi ajakirjanik Johannes Tralla.

Arvamusfestivali debati otseülekannet on võimalik jälgida ka err.ee portaalist ning kuulata Vikerraadiost.

Arutelu korraldab Euroopa Parlamendi büroo Eestis.

KU päevatoimetaja