TARTU VALLA SUVEMÄNG „MINE KÜLLA!” KESTAB VILJAKUU LÕPUNI

Valikud Tartu valla külastamiseks. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Tartu vald kutsub käesoleval suvel uudistama nende valda läbi 71 küla. Selleks tuleb ennast registreerida mängu kasutajaks, kas üksi, paaris või seltskonniti. Mäng algas juba 1. juunil ja kestab terve suve kuni 31. augustini.

Külastada saab kõiki külasid, neis peituvate põnevate kohtadega, millest tehakse kolme kuu jooksul põnevaid postitusi.

Et välja selgitada kõige agaram külaline, tuleb erinevates külades teha pilt endast (paarist, grupist) vastava küla nimega, olgu selleks bussi- või raudteejaam, teeviit või mõni muu koht, kus küla nimi kirjas. Nende vahel, kes suve jooksul koguvad enim külastusi, loositakse sügise hakul välja hulgaliselt elamusterohkeid auhindu!

Suvemängule saab end kirja panna läbi Tartu valla nutirakenduse. Otsi ülesse suvemängu kaart ja pane end kirja. Kõigile „Mine külla!” mängule registreerujatele saadetakse link, mille kaudu laadida üles pilte oma külastustest.

Kes mängus osaleda ei soovi, kuid kihk avastada valla külasid suur, saab valida omale ise teekonna vastavalt huvile. Nii näiteks saab külastada vanu kalmistuid ja mõisahooneid, ausambaid ja veekogusid … Leida üles mõni söögikoht või pikniku plats. Kui mängu jooksul jääb silma mõni avastatud koht, siis andke ka sellest teada.

KU päevatoimetaja