JÕGEVA LINNA SÜNNIPÄEVA TÄHISTATAKSE TÄNAVU PÕNEVA SEIKLUSEGA

Jõgeva kultuurikeskus. Foto: Johannes Haav

Igal aastal mai lõpus tähistatakse Jõgeva linna sünnipäeva linnapäeva ja kevadlaadaga. Ka sel aastal, 30. mail, oli kavas linna 82. sünnipäeva tähistamine. Eriolukorra piirangute tõttu jääb traditsiooniline linnapäev ja laat ära. Seekord tähistame sünnipäeva lihtsalt teisiti, kontaktivaba seiklusorienteerumisega!

Seiklusministeerium avab koostöös Jõgeva vallaga neljapäeval 28. mail kontaktivaba seiklusorienteerumise raja Jõgeva linnas ja linna lähiümbruses. Rada saab läbida jalgsi, ratta või autoga 28.31. maini. Rajal on 40 põnevat ja harivat kontrollpunkti, mis on toodud ära seikluskaardil. Iga kontrollpunkti kohta on äpis küsimus, millele leiab vastuse kohapealt. Vastus tuleb sisestada seikluse äppi.

Rada saab läbida jalgsi, ratta või autoga 28.–31. maini.

Seikluse kontrollaeg on kõikides klassides neli tundi. Võtke aega, et nautida loodust, põnevaid paiku ja lähedaste seltsi. Võtke kodust kaasa söögid ja tehke rajal või peale seiklust üks äge piknik.

Seiklusel osalemine on tasuta ja kolmele esimesele on auhind! Tulla võib üksinda või kogu perega Jõgevat avastama!

Info ja registreerimine

KU päevatoimetaja