TORI VALLA AUTOSEIKLUS JAANIKUU KAHEL ESIMESEL NÄDALAL

Tori valla autoseiklusel osalemiseks võib valida ka jalgsi minekut või teisi abivahendeid. Foto Urmas Saard

Esmakordselt korraldati Tori valla autoorienteerumist mitmekümne võistkonna osavõtul tunamullu heinakuul. Kõik on justkui nagu varemgi, aga samas siiski oluliselt teisiti.

Kätte jõudnud ilus kevad annab märku kodupaiga kaunite kohtade avastamisele asumiseks. Õnneks lähevad Terviseameti sõnumid aina julgustavamaks ja nüüd soovib vald Seiklusministeeriumi abiga viia läbi puutevaba autoseikluse. Punkte saab läbida ka näiteks jalgrattal või jalgsi rännates – peaasi, et sobiv äpp telefonis juhiks õiget rada. Avastuste teekonnale võib minna üksinda või kogu perega. Seikluse eesmärgina pakutakse rahvale raskelt keerulisel ajal meelelahutust ja võimalust teha vabas õhus midagi vahvat. Põnevate asukohtade leidmise seiklus on korraldajate arvates kõigile ühtviisi jõukohane.

Koostöös Tori vallaga avab Seiklusministeerium juba paari nädala pärast – esmaspäeval, 1. juunil puutevaba autoseikluse Tori valla teeradadel.

Rajalt leiab 40 teadmisi lisavat ja põnevat kontrollpunkti, millest on abi koduvalla vaatamisväärsuste avastamisel. Vastavalt korraldajate manitsusele on Terviseameti nõuete ja juhtnööride järgimine vastuvaidlematult kohustuslik. Vallavalitsuse poolelt on seiklusel osalemine täiesti maksuvaba.

Täiendav teavitus ja registreerimine Seiklusministeeriumi kodulehel. Samuti tasub jälgida Facebooki teateid.

KU päevatoimetaja