AASTA SUURPERE KANDIDATIDE ESITAMINE ON ALANUD

Alates tänasest saab esitada Aasta Suurpere konkursile kandidaate. Tiitel ja Bigbanki poolt välja antav stipendium summas 7000 eurot antakse võitjale üle 24. mail saates „Hommik Anuga“. Kandidaate saab esitada Eesti Lasterikaste Perede Liidu kodulehel kuni 13. maini.

Aasta Suurpere 2019 perekond Soon (vasakult Aage Õunap, Urmas Vaino, Jonna Pechter, perekond)
Aasta Suurpere 2019 perekond Soon (vasakult Aage Õunap, Urmas Vaino, Jonna Pechter, perekond)

„Nelja või enama lapsega perekondadele ehk suurperedele mõeldud konkurss on loodud eesmärgiga tunnustada Eestimaa suurperekondi,“ sõnas MTÜ Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap. „Välja antava stipendiumiga toetame suurpere liikmete jätkuvat teadmiste omandamist, oskuste arendamist ning loomingulist tegevust, et tuua neid ühiskonnale eeskujuks,“ lisas Õunap.

„Sel aastal juba üheteistkümnendat korda välja antavale Aasta Suurpere tiitlile ootame kandideerima perekondasid, kes hoiavad ja väärtustavad oma perekonnaliikmete ainulaadsust ning eripära. Kandideerida võiksid kõik need perekonnad, kus vanemad püüdlevad iseendi unistuste poole, kus panustatakse laste heaolusse ja arengusse, ollakse tegusad ja toimekad ning eeskujuks teistelegi,“ sõnas Õunap.

„Traditsioonilist Suurperepäeva, mis on toimunud juba 15 korda, me sellel aastal eriolukorra tõttu korraldada ei saa, kuid traditsioonide jätkamiseks anname tiitli ja toetuse siiski välja,“ märkis Õunap. „Aunimetus antakse üle 24. mail eetrisse jõudvas „Hommik Anuga“ saates.“

Kandidaate Aasta Suurpere 2020 tiitlile võivad esitada kõik Eesti inimesed – suurpere töökaaslased, pereliikmed, tuttavad ja sõbrad, täites selleks Eesti Lasterikaste Perede Liidu veebilehel www.lasterikkad.ee vastava vormi.

Aasta Suurpere konkurssi toetab Bigbank AS.

Eesti Lasterikaste Perede Liit on loodud 1996. aastal eesmärgiga toetada lasterikkaid peresid Eestis. Organisatsiooni kuulub 19 ühendust, kes koondavad enda alla perekonnad, kus lapsi on kasvamas neli ja enam.

Print

 

 KU päevatoimetaja