Neste Eesti peakontori fassaad värvub täna sirelilillaks

Tallinna Lastehaigla toetajana juba 26. aastat värvub Neste Eesti peakontori fassaad täna sirelilillaks. Ülemaailmse algatusega liitudes väljendab ettevõte toetust enneaegselt sündinud lastele ja nende peredele.

Neste Eesti peakontori fassaad värvub täna sirelilillaks
Neste Eesti peakontori fassaad värvub täna sirelilillaks

17. novembril tähistatakse üle maailma enneaegse sünni päeva ja sel puhul värvuvad õhtu saabudes sirelilillaks haiglad, kirikud, kultuuri- ja ametiasutused ning paljud avalikud hooned, juhtides tähelepanu enneaegsete laste sünniga seotud probleemidele.

„Tänase aktsiooniga mõtleme me lastele, kes oma esimesed nädalad ja vahel isegi kuud veedavad haiglas. Ja nendele vanematele, kelle rõõmu lapse sünni üle varjutab lapse keeruline olukord, mure, teadmatus ja stress,“ ütles Neste Eesti peadirektor Dennis Antamo.

Neste Eesti peakontor Tallinnas Sõpruse puiesteel värvub sirelilillaks täna õhtuhämarusest kuni varahommikuni. Ettevõtte panus haiglas ravil olevatesse lastesse on aga igapäevane, sest Neste Eesti toetab Tallinna Lastehaigla reanimobiile kütusega juba alates 1993. aastast, mil alustas tegevust Tallinna Lastehaigla Toetusfond.

Eestis sünnib igal aastal enne oodatud aega ligikaudu 800 last ja neist paljud saavad vajalikku ravi ka Tallinna Lastehaiglas.

Nestest

Neste kontsern toodab enamikku tähtsamaid naftatooteid ning on üks suurimaid taastuvtoorainel põhineva diislikütuse tootjaid maailmas. Soomes ja Baltikumis kuulub Neste jaamade võrku üle 1000 teenindus-, automaat- ja D-jaama. Eestis tegutseb Neste alates 1989. aastast ning jaamade võrku kuulub 62 iseteenindusjaama. 2018. aastal oli Neste suurim äriühingust maksumaksja Eestis.

KU päevatoimetaja