Türgi teemalise viktoriini esimese päeva tulemused selgunud

Täna hilisõhtul loositi välja Türgi teemanädala veebiviktoriini esimese päeva küsimustele õigesti vastanute vahel viis auhinda.

Ted Ankara College Foundation Ensamble esinemine Sindi gümnaasiumi aulas Foto Urmas Saard
Ted Ankara College Foundation Ensamble esinemine Sindi gümnaasiumi aulas. Foto: Urmas Saard

[pullquote]Üks asi on küsimuste koostamise etapis leitud vastus ja teine asi alternatiivsele vastusele hinnangu andmine[/pullquote]Tänast fortuuna rolli täitnud Gerallt Rhun võttis peaauhinna ehk Tanini Trio kontserdi piletipaari Sindi muuseumi juhataja Heidi Vellendi nimele, kes saab võidu kätte Pärnu kontserdimajast neljapäeval 30 minutit enne kontserdi algust. Eelmisel aastal Läti teemanädala raames tublilt veebiviktoriinis osalenud Vellend märkis lisaks vastustele, et on tänulik võimaluse eest jälle veidi silmaringi laiendada ja jääb põnevusega uusi küsimusi ootama.

Veel vedas fortuunaga neljal kõigile neljale küsimusele õigesti vastanul: Urmi Jüring ja Arne Timm said Evil Eye rinnanõela, Eda Soosaar Eesti – Türgi suhete raamatu ning Siiri Tohver reisijuhi ja märkmiku.

„Üldse osales esimesel päeval 28 kilbarit, kellest 20 olid 100% edukad. Nullringi ei saanud keegi,” teatas veebiviktoriini peakorraldaja Piia Karro-Selg. Ka homme lähevad loosi samad auhinnad, nende hulgas Tanini Trio piletid.

Karro-Selg selgitas veel küsimuste koostaja otsust neile vastajatele, kes kolmandale küsimusele tõid alternatiivseid vastuseid. Veendumaks vastaja alternatiivse vastuse õigsuses googeldas Ester Haas igaks juhuks kõik vastused üle, et olla päris kindel ja mitte kellelegi liiga teha. „Üks asi on küsimuste koostamise etapis leitud vastus ja teine asi alternatiivsele vastusele hinnangu andmine. See on just see, millest meil eelmisel aastal soovida jäi,” rääkis Karro-Selg.

Urmas Saard

Samal teemal:

Linnaosi ühendavad magistraalid on Türgis tipptundidel nii autorohked, et tekivad ummikud Foto Mikko Selg

 

 

 

Türgi teemanädala teise päeva veebiviktoriini küsimused

Ehtne türgipärane tänavatoit Saiakesi, eriti kringlilaadseid, pakutakse mitmel pool ja müügikäru on tüüpiline müüja varustus Foto Mikko Selg

 

 

 

Türgi teemanädala esimese päeva veebiviktoriin on alanud

Türgi maakaart

 

 

 

Pühapäeva hommikul algab Türgi teemaline viktoriin

Türgi nädala visuaal

 

 

 

Türgi teemanädala avaüritus toimub Sindis