Noortebändi viimase finalisti saatuse otsustab publikuhääletus

27. novembrini kestab Noortebändi kodulehel www.noorteband.ee publikuhäletus, mille tulemusel selgub Noortebänd 2013 viimane finalist, kes astub 29. novembril Club Hollywoodis üles koos žürii lemmikutega: Ziggy Wild’i, Ouu, Her Memorial Discourse’i ja The Boondocks’ iga. Kõige rohkem tõid poolfinaalides saali publikut The Boondocks ja Ouu. Noortebändi kontserdi peakorraldaja Greta Roosaare sõnul on noortel muusikutel oluline mõista, et Noortebändi konkurss pakub erinevaid võimalusi ja see, kui palju nad konkursist kasu saavad, on täiesti nende enda teha. “Tahaksin eriti tunnustada The Boondocks’i, kes on läbi konkursi tegelenud enda nähtavaks tegemise ning publiku kaasamisega,” sõnab Roosalu ning lisab, et üks asi on tulla lavale ning esineda, hoopis teine aga kogu oma konkursil osalemine läbi mõelda ning kõik konkursis peituv enda jaoks tööle panna. “Minu soovitus finalistidele on: tooge kohale oma publik ja tehke finaalist enda kontsert!”

Kuna finaalis on kohti vähe ja teises poolfinalis üles astunud bändid olid väga tugevad, oli Piret Järvise sõnul žüriil otsust langetada erakordselt keeruline. Egert Milder Slippery Slope’ist lisab, et kahjuks pidi žürii seetõttu ohverdama väga hea bändi, kellel ta palub kindlasti samas vaimus jätkata ja publikuhääletusele rõhuda. Nii Järvis kui ka Milder on üksmeelel, et finaal tuleb tänavu väga tugev.

Žüriisse kuulusid Erik Morna, Piret Järvis, Egert Milder, Jim Self, Helen Tammemäe, Mikk Taniel, Karl Sirelpuu, Mart Niineste, Andrus Raudsalu, Heiko Leesment ja Anneliis Kits.

Lisaks finalistidele astuvad Club Hollywoodis üles Rasmus Rändvee & Facelift Deer ning eelmise aasta võitja Slippery Slope.