Leiutajate Külakool kutsub alternatiivpedagoogika loenguile

Leiutajate Külakool kutsub kõiki lapsevanemaid 7. novembril kell 18.00 toimuvale alternatiivpedagoogika loengule teemal lapsed ja surm.
Kuidas aidata mõtestada lapsel elu ja surma ühiskonnas, kus elu käsitletakse sageli väga enesestmõistetavana ning surmast üle ujutatud informatsiooniväljas elatakse suuresti surma ennast eitavana? Nendel teemadel loovad Kaido ja Silva Soobik vestlusringi, toetudes Tiibeti budistlikele vaadetele, Tiibeti surnute raamatust pärinevale informatsioonile ning Tiibeti pärimusmeditsiinis edasi antud teadmistele inimese eostumisest, embrüoloogiast, energeetilisest peenanatoomiast, keha ja teadvuse suremise-lahustumise protsessist ning katsumustest pärast surma järgnevas vaheolus. Läbi surma mõtestamise elujaatavamaks muutudes aitab iga lapsevanem ka oma kallitel järeltulijatel hirmuta ja tänurõõmuga elule vastu minna.

Üritusel osalustasu 3 eurot

Ühtlasi on paika pandud ka järgmised külakooli loengud:
14. november kell 18 unistamise õpituba
22. november kell 18 loomulik sünnitus
28. november kell 18 vägivallatu suhtlemine