Tulekul on seminar “Räim tomatis ja selle keskkonnamõju”

ahhaa_raim_tomatis_veebi_landscapeTartu Ülikooli loodusmuuseum ja teaduskeskus AHHAA kutsuvad seminarile “Räim tomatis ja selle keskkonnamõju”. Seminar keskendub toidu ja keskkonna vahelistele seostele: selgitatakse toidutootmise keskkonnamõju, tutvustatakse projekti jooksul loodud õppematerjale, veebirakendusi ja näitust.

Seminar toimub neljapäeval, 29. augustil Tartus teaduskeskuse AHHAA konverentsisaalis Lektoorium (Sadama 1). Seminarile saab registreerida kuni esmaspäeva, 26. augustini vormi /goo.gl/K43UL5/ kaudu. Seminar on osalejatele tasuta.

Seminari päevakava

10.30 Tervituskohv

11.00 Sissejuhatus – Eva-Liisa Orula (Tartu Ülikooli loodusmuuseum)

11.15 Ettekanne “Mis on toote olelusring?” – Siret Talve (Tallinna Tehnikaülikool, Tartu Ülikooli loodusmuuseum)

12.00 Ettekanne “Eesti inimeste teadlikkus toidutootmisega kaasnevatest keskkonnamõjudest” – Liisi Vassar (Eesti Maaülikool)

12.30 Veebirakenduste ja õpetaja käsiraamatu tutvustamine – Eva-Liisa Orula ja Külli Relve (Audentese Erakool)

13.15 Lõuna kohvikus Newton

14.15 Näituse “Ahhaa, räim tomatis!” külastamine – Triinu Vakmann (Teaduskeskus AHHAA) ja Arvo Tuvikene (Eesti Maaülikool)

15.15 Töötuba “Räim tomatis ja selle keskkonnamõju” – töölehtede täitmine ja tagasiside

16.00 Seminari lõpp. Võimalus külastada teaduskeskust AHHAA kuni kella 19.00

Korraldajatel on õigus teha päevakavas muudatusi.

Võimaluse korral võtta kaasa internetiühendusega süle- või tahvelarvuti. Teaduskeskuse AHHAA juures on võimalik tasuta parkida. Infot parkimise kohta leiab siit: http://www.ahhaa.ee/parkimine/. Kogu AHHAA territooriumil on traadita interneti leviala WiFi.

Seminar toimub projekti “FOODWEB – Läänemere keskkond, toit ja tervis: harjumusest teadlikkuseni” raames. Lisainfot projekti kohta leiab veebilehelt http://foodweb.ut.ee/. Seminari toetab Euroopa Regionaalarengu Fond (ERDF) ning seda teostatakse Kesk-Läänemere Interreg IV A programmi 2007-2013 raames.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap