Loomade hoiupaigas saab odavalt loomi kiibistada

logo1301.04.–30.06.2013 (kaasa arvatud) korraldab Hoiupaiga Loomakliinik kiibistamise, steriliseerimise, kastreerimise ja vaktsineerimise kampaaniat.

2011. aastal sai loomade hoiupaiga kliinikust pärast remonti ja aktiivset arengut üks Tallinna juhtiv standardset teenuskomplekti osutav veterinaarkliinik, mis on sellest ajast alates oma positsiooni üha tugevdanud.

Kliinik lähtub põhimõttest, et standardprotseduurid, nagu kaitsesüstimised, kiibistamine, ussi- ja kirbutõrje ning muud lihtsamad protseduurid, aga ka mitmesugused operatsioonid (steriliseerimine ja kastreerimine (ka küülikute ja tuhkrute), kolmanda silmalau eemaldamine koertel jne) peavad olema inimestele võimalikult kättesaadavad. Püüame teha selleks kõik endast oleneva. Meie arstid tegelevad pidevalt täiendusõppega. Nad käivad mitmesugustel seminaridel (ka väljaspool Eestit), koolitustel ja loengutel, et oma kliente paremini nõustada. Väga meeldiv on see, et kord juba meie juurde tulnud kliendid jäävad meiega pikaks ajaks ja toovad siia ka oma tuttavaid. Täname neid usalduse eest. Lisainfo pets.ee

Mille poolest on meie kliinik eriline?
– Meil ei ole visiiditasu
Seda nii töö- ja puhkepäevadel kui ka riigipühadel. See sobib meile, ja mis põhiline, meie klientidele.

– Soodsad hinnad
Me ei näe midagi halba selles, kui inimesed saavad lubada endale tavalisi protseduure soodsa hinnaga. Kõik oma igapäevatöös kasutatavad preparaadid, aga ka õmblusmaterjali, narkoosivahendid, vaktsiinid jms ostame sertifitseeritud tarnijatelt, keda on Eesti mitu, ning need on läbinud range kontrolli.

Tänu klientide rohkusele võime endale lubada madalamaid hindu ja iga-aastaseid kampaaniaid. Meile meeldib, et inimesed usaldavad meie teenuste kvaliteeti ja meie klientide ring laieneb pidevalt.

– Rohkem ja vähem keerulised teenused
Loomad võivad arsti juures pahatihti paanikasse sattuda. Koerad hakkavad urisema ja hammustama, mõned kassid käituvad täiesti ebaadekvaatselt. Kuna me puutume selliste loomadega sageli kokku, on meil sel alal suured kogemused. Võtame vastu igasuguse käitumisega ja igat kasvu loomi. Osutame teenuseid ka kliendi juures kohapeal. Kujutame ette olukorda, et maal elaval suurel valvekoeral on käpp haige, koer aga pole kunagi arsti juures käinud, ei lase ligi ühtegi võõrast ega valu tõttu ka oma peremeest. Sel juhul ei olegi muud võimalust, kui osutada abi kliendi juures kodus.

– Mugav parkla kliiniku kõrval
Siin leiate alati vaba parkimiskoha. Asume kauni looduse rüpes, kus saate arstiaega oodates koeraga jalutada.

– Sõbralik ja heasoovlik personal
(suhtluskeeled: eesti, vene ja inglise)
Meie töötajad on suurte ja pikaajaliste töökogemustega. Päeva jooksul käib meie kliinikus palju kliente. Mõnikord teeme päevas 4–5 steriliseerimis- või kastreerimisoperatsiooni.

– Meie kliinikut külastades aitate hoiupaiga loomi
Kasutame kliinikus saadud tulusid ravimite ostmiseks, hoiupaiga asukate elutingimuste parandamiseks, jooksvaks remondiks ja muuks vajalikuks. Meie kliinikut külastades aitate loomadel viibida hoiupaigas natuke kauem. See suurendab nende võimalusi leida endale uus peremees. Miks mitte anda neile see võimalus?
Ootame teid!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap