Vanemuises tuleb aastalõpu Piletisadu!

Vanemuise teater korraldab 27. – 30. detsembrini soodusmüügi kõigile oma etendustele kuni hooaja lõpuni.

Piletisaju käigus saab teatripääsmeid hankida täishinnast oluliselt soodsamalt. “Vanemuise Piletisajul kehtib loogika, et mida pikemalt sa oma teatriskäiku ette planeerid, seda soodsam pilet sulle on,” ütles Vanemuise reklaami- ja müügiosakonna juht Ave Svarts pressiteates.

Igal Piletisaju päeval on Vanemuise teatri suure maja kassas erinev ja eriti soodne päevapakkumine. Suure maja kassas ootab piletiostjaid ka loosiratas.

Vanemuise etenduste soodushinnad kehtivad nii Tartus Vanemuise teatrimajades, Tallinnas Nokia Kontserdimajas kui ka mujal Eestis toimuvate Vanemuise külalisetenduste puhul. Piletisaju raames broneerimist ei toimu ning Piletisaju soodustused ei laiene varem tehtud piletibroneeringutele. Piletisaju ajal kehtivad ka muud soodustused (pensionärid, õpilased, ISIC- ja ITIC-kaardi omanikud), mis on arvestatud täishinnast.

Soodushinnaga pileteid saab osta Vanemuise teatri suure maja kassast, samuti Piletilevi, Piletimaailma ja Ticketpro (Nokia Kontserdimaja etendustele) müügikohtadest üle Eesti. Soodushinnad kehtivad ka kõigi kolme piletimüügisüsteemi internetikeskkonnas. Internetis algab Piletisadu ööl vastu neljapäeva kell 00.01 ning lõpeb pühapäeva hilisõhtul kell 23.59. Netipileti ostjatel palutakse jälgida hinna valikul kindlasti rida “Piletisadu”, mitte “Tavahind”.

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap