“Veterahva needus” oli Raplamaa Aasta tegu 2012

“Veterahva needus”

13. detsembri pidulikul Raplamaa Aasta Tegu 2012 auhinnatseremoonial Rapla Kaasaaegse Kunsti keskuses anti välja mitmeid auhindu. Kaheksa eelneva aastaga on Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskuse eestvedamisel välja antud 41 Raplamaa Aasta Tegu tiitlit ja eripreemiat. Sellel aastal oli esitatud nominente 17, kellest kahte esitati kolmel korral. Esitatud nominentide hulka mahtus nii suuri ja silmapaistvaid tegusid, kui ka pikemaajalist tööd mittetulundus vallas.

Aasta Tegu 2012:

Kogukonnamuusikal „Veterahva needus“ – Anneliis Kõiv ja MTÜ Raplamaa Noored. Kogukonnamuusikali ”Veterahva Needus” on taas võimalik näha juba tuleval suvel, kuid ilmselt uue lõppvaatusega.

Komisjon otsustas lisaks Aasta Teole 2012 välja anda ka kaks eripreemiat:

Parim elukeskkonna projekt – Pirgu terviserada – MTÜ Pirgu Küla
Parim heategevusprojekt – Heategevuskontsert “Sündinud Raplamaal” – MTÜ JCI Rapla

Aasta Tegu 2012 nominendid: 

Tegevus Sulu külakeskuses – Velise Kultuuri ja Hariduse Selts;  kihelkonnapäevade korraldamine – EELK Maarja-Magdaleena kogudus; Jalgrattamatkade korraldamine – Seltsing Rattaga Raplamaal; 5. Raplamaa naisrühmade tantsupäev – Tiiu Laurimaa; Hageri külasaun – MTÜ Hageri Haridusselts; Lasteaia Sipsik lava-varjualuse ehitamine – Kristina Mägi ja lapsevanemad; Kodukandi päevad ja piirkondlik areng – MTÜ Arendusselts Koduaseme – Helen Link ja Katrin Polli; näitus piirkonna käsitööst ja kirjavarast – Päärdu Küla Naisseltsing; Raplamaa giidikoolituse ja atesteerimise korraldamine – Jaune Jõenurm; Mahtra Talurahvamuuseumi tegevus – Mahtra Talurahvamuuseum; Rapla Kirikumuusika Festival – MTÜ Rapla Kirikumuusika Festival; Rapla Valla Külade Ühenduse tegevus – MTÜ Rapla Valla Külade Ühendus; Põrgupõhja Retke korraldamine – MTÜ Põrgupõhja Risti Selts; Ajalookonverentsi “Ajaloopärandi säilitamine külas – Sillaotsa Talumuuseum 30” korraldamine – MTÜ Koduloolane.

Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskus tänab kõiki tublisid vabatahtlikke ning soovib südamlikku jõuluaega ja rohkelt tegutsemislusti uuel aastal.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap