Rakvere Lionsi klubi ja Karmeli kogudus korraldavad homme suurtele peredele peo

Rakvere Lionsi klubi korraldab koostöös Rakvere Karmeli kogudusega suurtele peredele jõuluaja alguse peo.

Suurte perede pidu toimub 1. detsembril Karmeli koguduse majas Koidula tn 15. Rakvere Lionsi klubi presidendi Valvi Kooli sõnul toimub selline pidu tänavu kolmandat korda. Üritusega soovitakse pakkuda suurperedele võimalust tulla koos välja ja lustida ning eeskava nautida. Ühtlasi on majanduslikult raskes seisus peredel võimalus saada ainelist abi.

Suurte perede peol lööb kaasa toidupank, kes toob omalt poolt kingitusi. Riideabi on kogunud Lionsi klubi ning võimalus aidata on tegelikult kõigil. „Praegu on just paras aeg oma riidekapid ja varud läbi sorteerida ning head, aga ülearused asjad annetada nendele, kel neid rohkem vaja võiks olla,” kutsus üles Valvi Kool. Kasutatud riideid, mänguasju ja majapidamistarbeid ning hoidiseid oodatakse 27. ja 28. novembril kella 16-18 aadressil Rohuaia 12 Rakveres. „Väga on oodatud ka puhastusvahendid, pesupulbrid, seebid, shampoonid ja muu selline kraam,” lisas Kool.

Kui on soov annetada, aga 1. detsember ei sobi või on probleeme transpordiga, siis võib helistada lionitele telefonil 513 6691 ning klubi püüab teiste aitamise võimalikult lihtsaks teha.

Allikas: Maris Marko, Kuulutaja