Võrumaa Toidukeskuse pood avab täna uksed

Täna keskpäeval avab külastajatele uksed Võru kesklinnas maavalitsuse maja taga uus Võrumaa Toidukeskuse kauplus, keskuse pidulik avamine toimub laupäeva keskpäeval.

Lisaks tänavakorrusel asuvale poele on toidukeskuse teisel korrusel avar söögisaal ning kaks väiksemat saali – konverentsi- ja peosaal. Teisel korrusel on ka kohvikuosa ja kauni Katariina tänava vaatega terrass.

Teisipäeval olid keset kõige kiiremat avamise-eelset aega nõus tunni aja jooksul uut maja tutvustama ehituse tellija, Jaagumäe talu peremees Mart Timmi ja tema poeg Taimar, kelle firma hakkab maja haldama. Muidu rahuliku loomuga Mart Timmi olekus oli märgata ärevust, kuna ta on tahtnud hoida end pidevalt kursis majas toimuvaga. Timmi ütles, et magada on ikka saanud, kuigi hommikul hakkavad mõtted toidukeskuse ümber peas tiirlema.