Ahto Lobjakas peab Viljandis loengu Euroopa Liidust

Teisipäeval, 30. oktoobril kell 10.00–11.30 on kõik huvilised oodatud Viljandi Jakobsoni Kooli (Riia mnt. 91) auditooriumis peetavale Euroopa Liidu teemalisele tasuta loengule.

Lektoriks on Eesti Välispoliitika Instituudi analüütik ja ajalehe „Postimees“ kolumnist Ahto Lobjakas, kes räägib teemal „Euroopa Liidu areng lähiaegadel ja selle mõju Eestile“. Loengul tuleb juttu Euroopa Liidu võimalustest ja huvidest majanduskriisi suunamisel; Euroopa 2020. aasta strateegiast ning Euroopa Liidu hetkeolukorrast ja tulevikust.

Loengu korraldab Europe Direct Viljandimaa teabekeskus koostöös Viljandi maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonnaga. Loengule saab ennast kirja panna kuni 29. oktoobrini e-postiaadressil katrin.reimo@viljandimaa.ee või telefonil 433 0428 (Katrin Reimo).

Lisainfo: Katrin Reimo, Europe Direct Viljandimaa teabekeskus