Uudiseid Laeva Kultuurimajast

Laeva Kultuurimajas on tulekul mitmeid reipaid sündmusi, järgnevalt avaldame lähiaja ürituste kava.

Sügispidu 12. oktoobril 20.00
. Esineb ansambel Plingers, pilet 4 EUR.
Palun broneerige kohad ja kandke piletiraha valla kontole: Swedbank 112 013 6293

Kunsti ja käsitöö õpituba, 15. oktoober 18.00.
Teeme kaunistustega kinkekarpe ja muud põnevat, juhendab Nelli
Puurmanist, osalus 4 EUR (vahendid). Palun teatage oma tulekust numbrile 53090578 (Ilona Piirimägi)

22. oktoobril LAEVA MÄLUMÄNG 18.00. Kevadel toimub finaalmäng, seni ootame 4-liikmelisi võistkondi registreeriuma. Võistkonna juht teatab võistkonna nime ja liikmed. Mängu juhivad Tamme Virve (raamatukogu), Aare Olgo (vallavanem) ja Ilona Piirimägi (kultuurimaja juhataja). Auhinnad on tasemel! Palume igal seltsingul esindada Teie liikmeid, osalevad ka asutused ja vallavalitsuse töötajad. Palun teatage oma tulekust numbrile 53090578 (Ilona Piirimägi)

20. oktoobril viime Noortetoa noored Palupõhja Looduskooli rabamatkale, toimuvad viktoriin ja õpitoad. Koolivaheajal on noored oodatud kultuurimajja E-K 11-15, kus valmistume Moeetenduseks “Vintage on jälle IN” ja plaanime Paintballi projekti.

Novembris selgub, kas rahastatakse meie EASile esitatud projekt, mille eesmärk on Laeva valla seltsingute ja rahva koostööd soodustada ja koos luua “Laeva kultuurikalender 2013”. Projekti raames toimuks nov-dets kolmapäeviti Pärimuskohvik, kus pakutakse head-paremat ja kogutakse fotosid-mälestusi erakogudest. Fotode ja meenutuste baasil kujundatakse kalender, mis kajastab Laeva valla elu läbi aegade. Ühtlasi toimub rahastatuse korral 4 õpituba (siidimaal jne).

9. novembril 18.00 on TEATRIÕHTU Laeva Kultuurimajas! Teater Nora esitleb “Madisseia”. Etendus on tragikömöödia noorest mehest, kes lõpetas ülikooli ja tahaks olla rikas firmajuht, mõistagi võiks tal olla ka modellist sõbratar. Paraku kujuneb tema argipäev sootuks teistsuguseks… Pilet 1,50 EUR.

14. detsembril toimub Valla jõulupidu, kuulutused ilmuvad detsembri alguses.

Kaalume ka 31. detsembril “RETRO-DISCO-2013” korraldamist. 31. dets. 00.30-3.00, selle ürituse raames ootame ideid ja ettepanekuid.

Kutsun Teid kõiki aktiivselt osalema nendel üritustel ja kuulan meeleldi Teie ettepanekuid!

Laeva Kultuurimaja juhataja Ilona Piirimägi, tel 53090578