Rakvere Spordiselts Kalev tähistab sünnipäeva võimlemispeoga

Pühapäeval, 14.oktoobril tähistab Rakvere Spordiselts Kalev 95. aastapäeva Rakvere spordikeskuses suure võimlemispeoga „Sügise sära“, kus saab näha rühmvõimlemist, daamide võimlemist, harrastusvõimlemist ja tantsulisi numbreid, mida esitavad 300 võimlejat üle Eesti – Võrust, Tartust, Pärnust, Viljandist, Keilast ja Lääne-Virumaalt. Kavas võib näha tuntud iluvõimlejate õdede Bogdanovate numbreid. Võimlemisetenduse pealavastaja on Pärnu võimlemisklubi peatreener Kai Esna.

Etendust teadustab tuntud spordikommentaator Erik Lillo, kes on ise samuti Rakverest pärit. Etendus algab kell 14.00 kestab kuni 17.30-ni ühe 10-minutilise vaheajaga. Rakvere Spordiselts Kalev tähistas viie aasta tagust 90. aastapäeva samuti suure võimlemispeoga Rakvere Teatris.

Piletid hinnaga 3 eurot täiskasvanutele ja 1 eurot õpilastele on müügil Rakvere Teatris ja Spordikeskuses, Rakvere Krooniselveris, Tapa Spordikeskuses, Kunda Linna Klubis, Tamsalu Kultuurimajas, Kadrina Rahvamajas ja tund enne algust kohapeal.

Info: Eesti Spordiliit Kalev võimlemise projektijuht Lembe Laas, tel 6154277