Muusikali “Grease” täiendav rollikonkurss noormeestele!

Vanemuise teater kuulutab välja muusikali „Grease“ täiendava rollikonkursi noormeestele, mis toimub 21. oktoobril kell 11.00 Vanemuise suures majas. Oodatud on kõik hea laulu- ja tantsuoskusega 17-28 aastased noormehed. 

„Grease´i“ rollikonkursite põhjal valitakse välja 24 lauljat, kes osalevad Georg Malviuse käe all 4. mail 2013 esietenduvas muusikalis. „Grease´i“ peaosades astuvad üles Getter Jaani ja Uku Suviste. Lavastuse proovitsükkel kestab järgmise aasta märtsist maini.

Konkursil osaleja peab esitama ühe laulu muusikalist „Grease“ (konkreetse laulu saab teada e-maili teel pärast registreerumist) ja ühe pop- või rocklaulu omal valikul. Lisaks viiakse läbi tantsuoskuste proov. Täpsem info prooviesinemise tingimuste kohta on üleval Vanemuise kodulehel – http://www.vanemuine.ee/grease-rollikonkurss

Vajalik on eelregistreerumine enne 17. oktoobrit aadressil maiken@vanemuine.ee.

„Me leidsime esimese konkursiga mitmeid väga hästi laulvaid ja tantsivaid poisse. Lisakonkursi korraldame seepärast, et meil oleks suurem valik tüpaaže, kellega siis workshopil edasi töötada,“ ütles lavastaja Georg Malvius.

Prooviperiood 17.03.13 – 4.05.13 tähendab tööd kuuel päeval nädalas 2 x päevas (kell 11-15 ja kell 18-21), proovides osalemine peab olema maksimaalselt võimalik. Prooviperioodile eelneb individuaalne töö kontsertmeistriga.