Kutse Eesti kodanikuajakirjanduse konverentsile

Kutsume Sind reedel, 19. oktoobril 2012 Eesti kodanikuajakirjanduse konverentsile „Kodanikujulguse tööriistad“!

Mullu palju huvilisi kokku toonud kodanikuajakirjanduse konverents toimub tänavu Võrumaal taas. Osalema on oodatud kõik, kellel on huvi kodanikumeedia ja laiemalt kodanikuühiskonna käekäigu vastu.

Tänavune konverents kannab pealkirja “Kodanikujulguse tööriistad”, keskendudes teemale: kas ja kuidas saab kodanikuajakirjandus julgustada kodanikuks olemist.

Konverentsi peaesineja Christine Tatum tuleb spetsiaalselt meie konverentsi jaoks kohale USAst. Christine Tatum on laia skaalaga ajakirjandusekspert ja mitmeid auhindu võitnud endine tegevajakirjanik, kes nüüd töötab mitmes organisatsioonis, sealhulgas on ta USA ühe suurima ajakirjandusorganisatsiooni Society of Professional Journalism rahvuslik president. Ta on tegutsenud ka kodanikuajakirjanduse vallas ja välja töötanud õppematerjali, mis on kasutusel USA kodanikuajakirjanduse akadeemiates.

Eestimaa tegijatest astub konverentsil üles Tartu Ülikooli professor Marju Lauristin, Eesti kodanikuühiskonna nädala üks algatajaid ja korraldaja ning Domus Dorpatensise tegevjuht Martin Noorkõiv, rohelise eluviisi portaali Bioneer toimetaja Katrin Lipp, Rõuge TV eestvedajad Jaanus Mark ja Karel Saarna, Paide kogukonnaühenduse Weissenstein juhatuse esimees Rainer Eidemiller ning Eesti Kodanikuajakirjanduse Seltsi esindaja Elina Allas.

Konverentsi modereerib Sulev Valner.

Konverents algab reedel, 19. oktoobril kell 11 Võrus aadressil Koidula tn 7, Võrumaa uues toidukeskuses. Konverents on tasuta. Kuna kohtade arv on piiratud, palume osalemisest kiiresti teada anda. Konverentsile saab registreerida e-posti aadressil konverents@kylauudis.ee hiljemalt 16. oktoobrini.

Kes ees, see mees!

Konverentsi korraldab Eesti Kodanikuajakirjanduse Selts, päeva kokkuvõtteid saab lugeda portaalist Kylauudis.ee. Ettevõtmist toetavad USA suursaatkond Eestis ja europarlamendi liige Ivari Padar.

Peatse kohtumiseni Võrumaal!

Eesti Kodanikuajakirjanduse Selts

Lisainfo: Elina Allas, tel 522 3145, elinaallas@gmail.com.

2 thoughts on “Kutse Eesti kodanikuajakirjanduse konverentsile”

  1. Nagu kutses ka öeldud, tuleb registreeruda elektronposti teel.

    Lugupidamisega.

Kommenteerimine on suletud.