Võru Maavalitsus ootab kandidaate “Aasta isa 2012” tiitlile

11. novembril tähistame taas isadepäeva. Sel puhul kuulutab Võru Maavalitsus juba kaheksandat korda välja Võrumaa aasta isa konkursi, et väärtustada tervet ja tugevat peret ning isa rolli perekonnas. Aasta isa kandidaate võivad esitada üksikisikud, organisatsioonid, omavalitsused ja firmad. Kandidaadina võib üles seada võrumaalase, kelle perekonnas kasvab või on üles kasvanud vähemalt kaks tublit last ja kes on tunnustatud nii oma ametis kui ka perekonna väärtustamisel, olles ühiskonnale heaks eeskujuks ka väljaspool pereringi. Võrumaa aasta isa 2012 tunnustamine toimub novembri teisel pühapäeval korraldataval isadepäeva kontsertaktusel Võru Kultuurimajas Kannel.

Kirjalikke ettepanekuid ja toetuskirju sobivate kandidaatide kohta  oodatakse 1. novembrini aadressil Jüri 12, 65620 Võru, mv@mv.werro.ee.

Info: Kersti Kattai 786 8355, kersti.kattai@mv.werro.ee