Pühapäeval toimub heategevuslik koertenäitus

Foto: uniteddogs.com

Juba kaheksandat aastat toimub Tallinnas Baltikumi suurim iga-aastane heategevuslik koertenäitus BIG Match Show, mille raames kuulutatakse välja konkursi “Aasta kõige koerasõbralikum tegu” võitja, keda tunnustatakse märkimisväärse panuse eest Eesti koerapidamiskultuuri ning koduta loomade probleemi teadvustamisse ja leevendamisse. Võitjat premeerib diplomi ja meenega BIG Match Show patroon Marju Länik. Koertenäitus leiab aset pühapäeval, 7. oktoobril kell 12.00 Tallinnas, Kristiine Spordihallis.

Üritusel saab näha nii segaverelisi kui ka tõukoeri, keda hindab kolmeliikmeline žürii. Lisaks toimuvad kohapeal mitmed demonstratsioonesinemised ja võistlused: koerad esitlevad sügistalvist riidemoodi ning näitavad oma võimeid ja oskusi üllatusterohkel triki-show’l. Lisaks leiab aset võistlus “Laps ja koer”. Üritust viib läbi Marko Reikop.

Heategevusliku match-show eesmärk on juhtida tähelepanu koduta loomade probleemile ja selle lahendamise võimalustele ning toetada koduta loomade varjupaikasid. Sel aastal lähevad näituse tulud Tartu Koduta Loomade Varjupaigale, kelle heaks korraldati esmakordselt ka heategevuslik Facebooki kampaania.

Ajakava:
12.00 Avasõnad: MTÜ Eesti Koeraomanike Selts, patroon Marju Länik, BIGBANK AS
12.10 „Aasta koerasõbralikuma teo“ konkursi võitja välja kuulutamine ja autasustamine
12.15 Võistlused ja mängud nii osalejatele kui ka pealtvaatajatele
16.00 Ürituse orienteeruv lõpp

Täpsem info: www.bigmatchshow.ee