„Terve Rakvere liigub“ alustab kolmandat hooaega

Terve Rakvere liigubki! Foto: eestimaraton.ee
Esmaspäeval, 17 septembril alustavad Eesti Ööjooksu korraldajad koostöös peatoetaja Aqva Veekeskuse ja teiste toetajatega liikumissarja „Terve Rakvere liigub” kolmandat hooaega.

Esmaspäeviti kell 19.00 Rakvere Spordikeskuse eest algav liikumissari hõlmab endas 27 etappi. Keskendutakse jooksmisele, sörgile, kõndimisele ja kepikõnnile. Eraldi märkimist väärivad sarja jooksul kolm tasuta ujumise ning sauna- ja veekeskuse kasutamise etappi. Olulised märksõnad on seejuures kõikide tegevuste puhul „ühine-liikumine-rõõm.”

„Mõte luua oma linna inimesele sobilikul ajal ja igaühe võimeid arvestav liikumisüritus oli tallel juba pikemat aega. Meie esimesed kaks hooaega olid väga edukad ning võeti osalejate poolt soojalt vastu. Koostöös partnerite ja Ööjooksu instruktoritega otsustasime jätkata. Eriline tänu siinkohal meie instruktoritele Moonika Pillile ja Riina Ignatovile ning maakonna seeniorspordi eestvedaja Maie Tammele” räägib liikumissarja peakorraldaja Marko Torm.

„Meil on siiralt hea meel, et nii Aqva Veekeskus kui ka Rakvere linn läbi Spordikeskuse inimeste, on ideega kaasa tulnud ja tahavad jätkata rakverelastele rohkelt uusi ja häid liikumisvõimalusi pakkuva sarjaga. Tänu toetajatele oleme suutnud tekitada olukorra, kus osalejal läheb vaja ainult esimest paari sammu, et koduuksest välja saada. Muu on juba oluliselt kergem“ lisab Marko Torm.

Eelmise hooaja näitel saab märkida, et igal esmaspäeval koguneb liikumisürituse stardipaika – Rakvere Spordikeskusesse 130-150 inimest, kus peale meeleolukat auhinnaloosi minnakse vastavalt oma võimetele särasilmis liikuma.

Kolmele Aqva Spaa etapile pääsevad eelnenud liikumisüritustel osalenud tasuta. Kõiki etappe läbinuid ootab peale sarja viimast liikumisüritust tunnustuspidu peatoetaja ruumides ja Aqva Spa sauna- ja veekeskuse kuukaart.

Liikumissarja juhend Ööjooksu kodulehelt: www.eestimaraton.ee

Allikas: Kristel Kitsing, Liikumissarja vabatahtlik