Vinni Tammed on jätkuvalt maakonnameister jalgpallis

Eesti Taasiseseisvumispäeval selgitati Rakvere linnastaadioni väga heal jalgpallimurul Lääne-Virumaa meeste jalgpallimeister. Tuline heitlus toimus Vinni Spordiklubi Tammed võistkonna ja SK Kadrina vahel, mis lõppes vinnilaste võiduga 2:1. Vinni Spordiklubi Tammed tõestasid oma paremust seitsmendat korda järjest.
Käesoleva aasta Lääne-Virumaa meeste jalgpallimeistrivõistluste korraldajaks oli Vinni Spordiklubi Tammed. Kokku osales 6 võistkonda. Vaatamata tulisele heitlusele Vinni Tammede  ja SK Kadrina vahel ja mitmetele väravahõngulistele momentidele, mindi vaheajale seisul 0:0.
Esimene värav löödi Vinni Tammede poolt 63-ndal minutil. Kuid vaevalt sai Vinni Tammede mängija Alari Aunapuu löödud värav tabloole ilmuda, kui Kadrina vasturünnakuga seisu viigistas (värava autor Aleksandr Starodub).
Mängu viimasel veerandtunnil ehk mängu 74-ndal minutil läksid Vinni Tammed Alari Tovstiku löögist taas juhtima ning võitsid mängu tulemusega 2:1.
Juba seitsmendat korda järjest anti maakonna meeste jalgpalli meistrikarikas Vinni meeskonnale. Kokku on see Vinni Spordiklubi Tammed käes kaheksandat korda.
Kolmanda koha mängus võitis Rakvere Wiswald 5:2 SK Tapa pallureid. Lääne-Virumaa Spordiliidu poolt autasustati esikolmikut nägusate medalitega. Eriauhinna ehk kuldse kinga (tossu) sai parim värakütt Joonas Ljaš (18 tabamust) ja parimale väravavahile Sander Susile ulatati kuldne
kinnas. Mõlemad mängijad esindavad Vinni Spordiklubi Tammed võistkonda.