Elva linnapea kutsub heategevuslikule rattasõidule

Laupäeval, 8. septembril toimuva Eesti rattamaratonide sarja Samsung Estonian Cup hooaja viimasel etapil Elvas antakse eristart Linnapea Cup rattamaratonile. Traditsiooniline Linnapea Cup on heategevuslik rattasõit, millest võtavad osa tuntud poliitikud ja ärimehed sooviga toetada abivajajaid.

Traditsiooniks saanud heategevuslik rattasõit toimub sellel aastal juba kümnendat korda. Igal aastal on lisaks registreerimismaksule kogutud ka  heategevuslikke annetusi Elva noorte, lastekodulaste ja lasteaia laste toetuseks. Sellel aastal toetatakse toimetulekuraskustega Elva peresid lastele koolitarvete soetamisel.


Linnapea Cup rattasõidu korraldaja ja osaleja Elva linnapea Toomas Järveoja teab öelda, et rattasõidule tulevad avaliku elu tegelased soovist liikuda ja head teha. “Linnapea Cup on paljudelelinnapeadele ja vallavanematele juba hea tava traditsioon, mille käigus sõidetakse ühiselt 31 km. Selles sõidus on oluline osavõtt, toetamine ning auhind loositakse,” märkis Järveoja.

Linnapea Cupile on ennast juba registreerunud Tartu maavanem Reno Laidre. Lisaks, maavanemale on innukamad Linnapea Cupil osalejad läbi aastate olnud Põlva vallavolikogu liige Arne Tilk, Rakke vallavalitsuse liige Enno Eilo, Võru vallavanem Georg Ruuda, Rakvere abilinnapea Allar Aron, Nõo vallavolikogu esimees Jaanus Järveoja ja Imavere vallavanem Jüri Ellram.

Linnapea Cup on avatud kõigile uutele ja endistele sõitjatele. Start antakse 8. septembril Elva HKK Sinilind eest, Kesk 30. Linnapea Cup kuulub Samsung Estonian Cupi eristartide sarja. Rattamaratoni stardiaeg 12.00 ja poolmaratoni 12.30.

Lähem info: Toomas Järveoja 5153 699.