Osale nahkhiireööl Räpinas Sillapää lossis

Foto: piusa.ee
Laupäeval, 18. augustil algusega kell 20 toimub Räpinas Sillapää lossis ja pargis Nahkhiireöö, mille raames näitab nahkhiirtest pilte ja räägib Triinu Tõrv.

Nahkhiireööd alustame teoreetilise osaga, vaatame pilte ja räägime nahkhiirejuttu. Peale päikeseloojangut jalutame pargis ning tutvume nahikutega lähemalt. Nahkhiired on ainsad lennuvõimelised imetajad. Eestis on kindlaks tehtud 12 nahkhiireliiki, kes kõik kuuluvad looduskaitse II kaitsekategooriasse.

Triinu Tõrv on Tallinna Ülikooli zooloogia lektor ja MTÜ Suurkõrv liige.

Keskkonnaõhtu korraldaja on Keskkonnaamet, korraldamist toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus. Osalemine on kõigile tasuta ja kõik huvilised oodatud. Registreeri ennast: tel. 799 0914, mob. 5304 7565, mari.kala@keskkonnaamet.ee

Nahkhiireöö kuulub 16. -20. augustil Põlvamaal toimuva Ökofestivali programmi.

Lisainfo: Mari Kala, keskkonnaameti keskkonnahariduse spetsialist, tel. 799 0914, mob. 5304 7565, mari.kala@keskkonnaamet.ee