Noortefestival SHINE täna Tallinnas

Reedel, 27. juulil kell 14:00-23:30 toimub Tallinnas Vabaduse väljakul SHINE noortefestival. Osalemine tasuta!

Selle päeva eesmärgiks on mitmesuguste tegevustega tuua rõõmu ja tähendusrikkust noorte igapäeva ellu ja identiteeti. Päeva jooksul saavad noored osa võtta töötubadest, mängudest, atraktsioonidest, kontserditest ja filmiõhtust. Maalitakse ühiselt suur maal, esinetakse lühinäidenditega, korraldatakse fotonäitus “Heartbeat Tallinn” nädalastest sündmustest. Hispaaniast pärit tantsijad ja räpparid viivad “Heartbeat Tallinn” nädala jooksul läbi projektid “Street Flyers” ja “Rap Club”, ning noortefestivalil saavad kõik huvilised proovida oma annet riimide loomises ja tänavatantsudes. Lisaks mängitakse “Angry Birds” elusuuruses versiooni!

Festivalile lisavad värvi tänavamuusikat viljelev ning energiast pakatav afro-ameeriklaste muusikakollektiiv Level 3:16 (USA), MTV muusikaauhinnaga pärjatud räppar Praxiz (HIS) ja lauljatar Alexa James (USA). Global Shortfilm Network ning File Zero projekt esitlevad sisukaid lühifilme.

Täpsem info!

One thought on “Noortefestival SHINE täna Tallinnas”

  1. afro-ameeriklased on eesti keeles neegrid. neegrid ise nimetavad endid sama nimetusega sest nad ongi neegrid. Sama lugu on maakatega…maakad on keeranud tuksi külaelu…
    dublinis elavate eestlaste pealt on näha,et eesti majandus on tuksis maakate pärast…

Kommenteerimine on suletud.