Pokumaa ootab homme kõiki külla!

MEEPÄEV: Algusega kell 12.00 ja 14.00 räägib Mati Urbanik mesilastest ja mesindusest. Soovijad saavad mett kaasa osta.

POKUMÄNG: Helge muusikaline fantaasiamäng lastele ja lastega Edgar Valteri Pokuraamatute ainetel. TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia teatritudengid avastavad koos lastega Pokumaa imesid ja saladusi. Lavastaja: Jaanika Juhanson (TÜ VKA õppejõud) Osades: Fatme Helgi Leevald, Kaija Maarit Kalvet, Kristjan Lüüs, Laura Niils, Mihkel Kallaste, Sander Rebane (TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia teatrikunsti 1. kursuse üliõpilased),Linda Vaher (EMTA Lavakunstikooli tudeng) ja Imbi Türk (lavastuskorralduse üliõpilane). Etendused toimuvad 20, 21, 22, 27, 28 ja 29 juulil 2 korda päevas algusega kell 13.00 ja 17.00 Piletid müügil pool tundi enne algust kohapeal.

METSATÖLLI KONTSERT: Kontsert toimub Pokumaal, Hauka talukohas. Väravad avatakse kell 20.00, kontsert algab kell 22.00.

Piletid eelmüügist Piletilevis www.piletilevi.ee
kuni 4 aastased lapsed k.a. saavad kontserdile tasuta.

20. juulil on Pokukoda avatud kell 11.00 kuni 21.30.

www.pokumaa.ee

Share via
Copy link
Powered by Social Snap