12.-14. juunil 2012 toimub Lõuna-Eestis Leader rahvusvahelist koostööd arendav konverents – LINC 2012 “Kaasamine ja vabatahtlik töö”.

Koostööüritust korraldavad Tartumaa Arendusselts, Maamajanduse Infokeskuse maaeluvõrgustiku büroo, Piiriveere Liider, Põlvamaa Partnerluskogu ja Võrumaa Partnerluskogu. Konverentsist võtavad osa Leader tegevusgruppide esindajad nii Eestist kui ka neljateistkümnest teisest liikmesriigist – Austriast, Saksamaalt, Soomest, Ungarist, Lätist, Leedust, Hollandist, Poolast, Rumeeniast, Rootsist, Slovakkiast, Bulgaariast, Itaaliast ja Iirimaalt. Konverentsi avamine toimub 12. juunil 2012 Tartus Raekoja platsil, kus rahvusvahelise koostöö huvilist seltskonda tervitavad Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves, põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder, Tartu maavanem Reno Laidre ja Tartu linnapea Ermo Kruuse. Kõik huvilised on Tartu Raekoja platsile LINC 2012 avamisele oodatud! Konverentsi ametlik veebileht www.info-linc.eu/eng . Konverentsi töökeel on inglise keel. Eestikeelne kava on kättesaadav Maamajanduse Infokeskuse veebilehelt www.maainfo.ee/index.php